Skip to main content
  • Dansk
  • English
  • Deutsch

Vores virksomhed

Øje for detaljer

GENEREL INFORMATION

Sangill Design ApS

Sangill design og Bjørn Sangill har med mere end 20 års erfaring, designet og produceret. Kvalitets møbler til fremtidens daginstitutioner og skoler.

Hos Sangill Design lægger vi megen vægt på pædagogisk rigtige møbelløsninger – og derfor har alle møblerne en pædagogisk profil i den måde, møblerne er tænkt og designet på.

Bjørn Sangill har med sin viden og mange år i branchen, stor knowhow om hvordan en dagligdag ude i pædagogernes verden foregår – og har derfor stor indblik i hvordan man producerer spændende møbler som Skaber sikre og gode rammer i børnenes og pædagogernes hverdag.

Sangill design er specialist i at designe spændende multifunktionelle møbler som har gjort. Stort indtryk i markedet – og møblerne er blevet en stor succes i skolerne og daginstitutionerne.

Det er min filosofi at skabe en mere spændende, lærende og multifunktionel indretning igennem mine møbelløsninger – og det er min hensigt hele tiden at skabe nye spændende produkter

FIRMA STRATEGI

Sangill Design producerer og designer skole og institutionsmøbler til udvalgte Forhandlere i Europa. Møblerne produceres hovedsagligt i 18 mm birkefiner og i allerbedste kvalitet.

Vi producerer et meget stort udvalg af standardvare som reoler, borde, skuffereoler, garderober mm. Derudover designer og producere vi et udvalg af spændende multifunktionelle møbler, legemøbler og indlæringsmøbler.

Sangill Design har specialiseret sig i at udvikle egne produkter med ophavsret på design og funktioner. Vi viser her på siden et lille udpluk af vores spændende møbler til fremtidens skoler og Institutioner. For yderlig information om Sangill produktsortiment, kontakt da venligst Sangill design ApS.

SANGILL DESIGN APS | HOVEDGADEN 24-26, 8410 RØNDE | TLF: +45 2840 7010 | E-MAIL: INFO@SANGILLDESIGN.DK

CVR 31424364

© Copyright – All rights reserved.

Til top